Меню
Количка

Бои за татуировки

Тук може да намерите всички необходими цветове на водещи световни марки на мастила за татуировки. Изпробвайте различните ни комплекти с черни мастила за татуиране, както и цветните сетове, които предлагаме, за да набавите основните нюанси необходими ви за вашите творби. Всички мастила са оригинални , сертифицирани, дерматологично тествани и са в съответствие с изискванията на страните, в които са произведени и в съответствие с изискванията на ЕС.
Eternal inks - 25 цвята - 30 ml
Доставка до 2-3 дни
Висококачествено мастило за татуировкиКомплектът включва следните цветове:White, Triple Black, Lining Black, Lipstick Red, Lightning Yellow, Dark..
590.00лв
Keep it Wet 60 ml Keep it Wet 60 ml
НАЙ-ПРОДАВАН По поръчка
Keep it Wet - разредител за боя произведен от "Eternal Inks" Keep It Wet е многофункционална добавка. Keep It Wet е напълно прозрачен и няма да п..
15.00лв
Капачки за боя S -11мм Капачки за боя S -11мм
НАЙ-ПРОДАВАН
Еднократните капачки за боя са изработени от пластмаса. Капачките са с периферия (по-голямо сечение) на дъното, което ви дава сигурност и удобство, че..
8.00лв
Капачки за боя M -14 мм Капачки за боя M -14 мм
НАЙ-ПРОДАВАН
Еднократни капачки за боя, изработени от пластмаса. Капачките са с периферия (по-голямо сечение) на дъното, което ви дава сигурност и удобство, че ням..
9.00лв
Капачки за боя L-17 мм Капачки за боя L-17 мм
НАЙ-ПРОДАВАН
Еднократни капачки за боя, изработени от пластмаса. Капачките са с периферия (по-голямо сечение) на дъното, което ви дава сигурност и удобство, че ням..
10.00лв
Panthera Polar White Tattoo Ink 150 ml Panthera Polar White Tattoo Ink 150 ml
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Panthera Polar White Tattoo Ink 150 ml е продукт, разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на маст..
65.00лв
World Famous Special Shading Solution 120 ml
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
World Famous Special Shading Solution 120 ml е разредител за мастила за татуиране с доказани качества и характеристики. Продукт на известната марка, к..
24.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink - Бели и черни цветове Мастило за татуировки Eternal Ink - Бели и черни цветове
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от бели и черни цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален п..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal ink 30 ml - Червени цветове Мастило за татуировки Eternal ink 30 ml - Червени цветове
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от червени цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на америка..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink - Кафяви цветове Мастило за татуировки Eternal Ink - Кафяви цветове
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от кафяви цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink - Виолетови цветове Мастило за татуировки Eternal Ink - Виолетови цветове
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от виолетови цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на ..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink - Зелени цветове Мастило за татуировки Eternal Ink - Зелени цветове
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от зелени цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink - Жълти цветове Мастило за татуировки Eternal Ink - Жълти цветове
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от жълти цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт ..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink - Сини цветове Мастило за татуировки Eternal Ink - Сини цветове
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от сини цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт ..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink - Оранжеви цветове Мастило за татуировки Eternal Ink - Оранжеви цветове
Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от оранжеви цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален проду..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink - Розови цветове Мастило за татуировки Eternal Ink - Розови цветове
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30 ml и избор от розови цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт н..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal ink Kelly Doty Resurrection Set - 4 x 30 ml комплект Мастило за татуировки Eternal ink Kelly Doty Resurrection Set - 4 x 30 ml комплект
Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink Kelly Doty - Resurrection Set разфасовка от 4 x 30 ml комплектМастило за татуировки Eternal Ink е оригинал..
90.00лв
Eternal inks - 50 цвята - 30 ml
Доставка до 2-3 дни
Lavender, Peacock Blue, Periwinkle, Sunflower, Spearmint, Jungle Green, Bright Yellow, Lightening Yellow, Golden yellow, Ochre, Bright Orange, Tangeri..
1,110.00лв
Panthera Polar White Tattoo Ink 30 ml Panthera Polar White Tattoo Ink 30 ml
Изчерпан
Panthera Polar White Tattoo Ink 30 ml е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на мастил..
27.00лв
Eternal inks White 60 ml
По поръчка
Eternal inks White 60 ml мастило за татуировкиEternal inks White 60 ml е продукт с неоспорими качества, използван от татуисти от цял свят. Доверявайки..
45.00лв
Panthera Cristal Shading 150 ml е продукт, разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на мастила за ..
25.00лв
Eternal inks White 30 ml
Изчерпан
Eternal Inks White 30 ml мастило за татуировки Eternal inks White е продукт с неоспорими качества, използван от татуисти от цял свят. Доверявайки..
27.00лв
Разредител за мастило за татуировки Panthera Witch Hazel Hamamelis Distillate - опаковка от 150 mlPanthera Witch Hazel е продукт разработен ..
20.00лв
World Famous Portrait White 30 ml
Изчерпан
World Famous Ink Portrait White 30 ml притежава първокласни качества и се отличава, като мастило за татуировки със супер високо съдържание на пигменти..
27.00лв
Мастило  за татуировки Dynamic Triple Black (TBK)
Изчерпан
Мастило за татуировки Dynamic Triple Black (TBK) разфасовка от 240 mlМастило  за татуировки Dynamic Triple Black (TBK) е продукт на американския ..
98.00лв
Мастило за татуировки - Dynamic Union Black (UNB) в разфасовка от 240 mlМастило за татуировки Dynamic Union Black (UNB) ..
110.00лв
Мастило за татуировки за линия World Famous Obsidian Outlinig - опаковка 120 mlМастило за татуировки World Famous Limitless Obsidian Outlin..
70.00лв
Мастило за татуировки за линия World Famous Obsidian Outlinig - опаковка 30 mlМастило за татуировки World Famous Limitless Obsidian Outlini..
38.00лв
Мастило  за татуировки Dynamic Black (BLK)
Изчерпан
Мастило за татуировки Dynamic Black (BLK) 240 ml разфасовкаМастило за татуировки Dynamic Black (BLK) е продукт на американския производител Dynamic Co..
75.00лв
Мастило за татуировки - Panthera Black Gold нова формула много черна боя за татуиране в разфасовка от 150 mlМастило за татуировки Panthera Black Gold&..
75.00лв
Мастило  за татуировки - Динамик
Изчерпан
Мастило  за татуировки - Динамик в разфасовка от 250 mlDynamic Tattoo Ink by American Ink е произведено в Европа, като мастило за татуи..
62.00лв
Мастило за татуировки Panthera Liner Ink подходящо линия, пълнеж и сянка в разфасовка от 150 mlМастило за татуировки Panthera Liner Ink е продукт на п..
63.00лв
Мастило за татуировки World Famous True Black - Черен цвят
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous True Black - разфасовка от 120 ml черен цвят подходящ за пълнежМастило за татуировки World Famous Tr..
82.00лв
Мастило за татуировки Panthera Tribal Black Tattoo Ink - за пълнеж
Изчерпан
Мастило за татуировки Panthera Tribal Black Tattoo Ink за плътен и наситен пълнеж в разфасовка от 150 mlМастило за татуировки Panthera Tribal Black Ta..
65.00лв
Мастило за татуировки Blackout - наситен черен цвят
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous Blackout разфасовка от 120 ml черен цвят подходящ за линия, пълнеж и сянка Мастило за татуировк..
60.00лв
Мастило за татуировки - Panthera Ink Dark Sumy
Изчерпан
Мастило за татуировки - Panthera Ink Dark Sumy подходящо за тъмна сянка в разфасовка от 150 mlМастило за татуировки Panthera Ink Dark Sumy е прод..
54.00лв
Мастило за татуировки World Famous Legendary - Черен цвят
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous Legendary разфасовка от 120 ml черен цвят подходящ за линияМастило за татуировки World Famous Legend..
52.00лв
Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy
Изчерпан
Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy подходящо за светла сянка в разфасовка от 150мл. Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy ..
54.00лв
Мастило за татуировки Solid Ink - Lining Black Мастило за татуировки Solid Ink - Lining Black
Изчерпан
Мастило за татуировки Solid Ink - Lining blackМастило за татуировки Solid Ink linig black е оригинален продукт, създаден от Федерико Ферони, кой..
50.00лв
Мастило за татуировки - Eternal Ink разфасовки от 30 ml или 60 ml в бял цвят Мастило за татуировки Eternal Ink White е ..
44.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink Maxx Black - 100 ml Мастило за татуировки Eternal Ink Maxx Black - 100 ml
Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink максимално наситен черен цвят в разфасовка от 100 ml Мастило за татуировки Eternal Ink Maxx Bla..
60.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от бели цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless -..
50.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink Maxx Black - 30 ml Мастило за татуировки Eternal Ink Maxx Black - 30 ml
Изчерпан
Мастило за татуировки Eternal Ink максимално наситен черен цвят в разфасовка от 30 ml Мастилото за татуировки Eternal Ink Maxx Bl..
27.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от розови цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless е бо..
50.00лв
Intenze Zuper Black 360 ml
Изчерпан
Intenze Zuper Black разфасовка от 360 mlМастило за татуировки Intenze Zuper Black 360 ml е най-тъмния и най-интензивния черен цвят, разработен от..
130.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от червени цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - червени..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от кафяви цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - ка..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от жълти цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless ..
50.00лв
Показва 1 до 48 от 58 (2 страници)