Меню
Количка

Разредители за мастило

Разредители за мастило

Разредителите за мастило са специално разработени, за да допринесат и да увеличат качествата на използваните продукти. Често пъти по време на работа се налага промяна на първоначалната концепция за изграждане на изображението. Това води до престояване на мастилото в капачката и промяна на вискозитета и качествата на конкретния цвят. Използвайки по една капка разредител си гарантирате, че влагата ще остане в капачката с мастило за максимално дълго време и това няма да наруши качеството на работата Ви. Добавете разредител и в черния цвят за сянка и получете мекота на работата с това мастило, както и плавно преливане на тоновете. 

Panthera Cristal Shading - 150 ml
НАЙ-ПРОДАВАН
Panthera Cristal Shading 150 ml е продукт, разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на мастила за ..
25.00лв
Panthera Witch Hazel Hamamelis Distillate 150 ml
НАЙ-ПРОДАВАН
Разредител за мастило за татуировки Panthera Witch Hazel Hamamelis Distillate - опаковка от 150 mlPanthera Witch Hazel е продукт разработен ..
20.00лв
Разредител за мастило Xtreme Shading Solution 120 ml
Изчерпан
Разредител за мастило Xtreme Shading Solution за по-финни и преляти сенки в разфасовка от 120 ml Разредител за мастило Xtreme Shading Solution 12..
23.00лв
Разтвор за мастило Xtreme Color Enhancer за засилване контраста на цветовете в разфасовка от 120 ml Разтвор за мастило Xtreme Color Enhancer 120 ..
23.00лв
Разредител за мастило Xtreme Wetting Solution 120 ml
Изчерпан
Разредител за мастило Xtreme Wetting Solution 120ml. за предотвратяване изсъхването на мастилото в капачката в разфасовка от 120 ml  Разреди..
23.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)