Меню
Количка

Бяло мастило

Бяло мастило

Изберете бяло мастило от водещи световни марки. Може да избирате между различни опаковки според индивидуалния ви стил на работа и предпочитание. Всички мастила са оригинални , сертифицирани, дерматологично тествани и са в съответствие с изискванията на страните, в които са произведени и в съответствие с изискванията на ЕС.

Panthera Polar White Tattoo Ink 150ml. е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на масти..
65.00лв
Eternal inks White 30ml. мастило за татуировки Eternal inks White 30ml. е продукт с неоспорими качества използван от татуисти от цял свят. Доверя..
27.00лв
World Famous Ink Portrait White 30ml. притежава първокласни качества и се отличава, като мастило за татуировки със супер високо съдържание на пигмент..
27.00лв
Eternal inks White 60ml. мастило за татуировкиEternal inks White 60ml. е продукт с неоспорими качества използван от татуисти от цял свят. Доверявайки ..
45.00лв
Panthera Polar White Tattoo Ink 30ml. е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на мастил..
27.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)