Меню
Количка

Бяло мастило

Бяло мастило

Изберете бяло мастило от водещи световни марки. Може да избирате между различни опаковки според индивидуалния ви стил на работа и предпочитание. Всички мастила са оригинални , сертифицирани, дерматологично тествани и са в съответствие с изискванията на страните, в които са произведени и в съответствие с изискванията на ЕС.

Panthera Polar White Tattoo Ink 150 ml Panthera Polar White Tattoo Ink 150 ml
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
Panthera Polar White Tattoo Ink 150 ml е продукт, разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на маст..
65.00лв
Panthera Polar White Tattoo Ink 30 ml Panthera Polar White Tattoo Ink 30 ml
Изчерпан
Panthera Polar White Tattoo Ink 30 ml е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на мастил..
27.00лв
Eternal inks White 60 ml
По поръчка
Eternal inks White 60 ml мастило за татуировкиEternal inks White 60 ml е продукт с неоспорими качества, използван от татуисти от цял свят. Доверявайки..
45.00лв
Eternal inks White 30 ml
Изчерпан
Eternal Inks White 30 ml мастило за татуировки Eternal inks White е продукт с неоспорими качества, използван от татуисти от цял свят. Доверявайки..
27.00лв
World Famous Portrait White 30 ml
Изчерпан
World Famous Ink Portrait White 30 ml притежава първокласни качества и се отличава, като мастило за татуировки със супер високо съдържание на пигменти..
27.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)