Меню
Количка

Черно мастило

Черно мастило
Изберете черни мастила от водещи световни марки. Може да избирате между черно мастило за линия, черно мастило за сянка, черно мастило за пълнеж според индивидуалния ви стил на работа и предпочитание. Всички мастила са оригинални , сертифицирани, дерматологично тествани и са в съответствие с изискванията на страните, в които са произведени и в съответствие с изискванията на ЕС.
Zuper Black Tattoo Ink  е най-тъмния и най-интензивния черен цвят разработен от Intenze. Водещ лидер на пазара за мастила за татуиране, дългогоди..
89.00лв
Panthera Black Liner Tattoo Ink 150ml. е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на масти..
52.00лв
Panthera Black Tribal Tattoo Ink 150ml. е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на ..
60.00лв
Panthera Ink Light Sumy 150ml. е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на мастила з..
52.00лв
Panthera Set 3 x 150ml - Liner Ink + Light Sumi + Trible Black Марката Panthera е разработена в Италия. Технологията на производство следва най-м..
150.00лв
Мастило  за татуировки Динамик
НАЙ-ПРОДАВАН
Dynamic Tattoo Ink by American Ink. Произведено в Европа, мастилото е сертифицирано, като мастило за татуировки от американския производител Dynamic з..
62.00лв
Panthera Ink Dark Sumy 150ml. е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на мастила за..
52.00лв
Panthera Set 3 x 150ml - Liner Ink + Dark Sumi + Trible Black Марката Panthera е разработена в Италия. Технологията на производство следва най-мо..
150.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)