Меню
Количка

Мастило Eternal Ink

Мастило Eternal Ink

Мастило Eternal Ink произведено в САЩ и е водещ лидер сред татуистите от цял свят.

Eternal Ink разполгат  с широка гама от цветове, доказали се във времето, като продукти с изключително високо качество, по време на татуиране и след зарастване на татуировката. Благодарение на формулата си, мастилата Eternal, остават сияйни и бляскави, като цвета остава същия , както по време на татуирането. Някои от качествата, които помагат за това са:
Eternal Ink е направено от органични пигменти, дейонизирана вода и вода хамамелис.
Eternal Inkне съдържа странични животински продукти и е веган.
Eternal Ink не се тества върху животни.
Eternal Ink се доставя в запечатана медицинска бутилка, гарантираща дългосрочноста му преди и след
отваряне.
• Пигментите, използвани за направата на
Eternal ink се тестват и оценяват редовно.

Eternal Ink понякога имат лек аромат!
Това е така, защото са произведени само от органични пигменти.

За повече информация посетете сайта: https://eternaltattooink.com


Висококачествено мастило за татуировкиКомплекта включва следните цветове:White, Triple Black, Lining Black, Lipstick Red, Lightning Yellow, Dark ..
590.00лв
Lavender, Peacock Blue, Periwinkle, Sunflower, Spearmint, Jungle Green, Bright Yellow, Lightening Yellow, Golden yellow, Ochre, Bright Orange, Tangeri..
1,110.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от бели и черни цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на ..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от червени цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на американ..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от кафяви цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на америк..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от виолетови цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на американска..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от зелени цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на америк..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от жълти цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на америка..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от сини цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на американ..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от оранжеви цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на амер..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink разфасовка от 30мл и избор от розови цветовеМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален продукт на американс..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink Kelly Doty - Resurrection Set разфасовка от 4x30мл комплектМастило за татуировки Eternal Ink е оригинален проду..
90.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink максимално наситен черен цвят в разфасовка от 30млМастило за татуировки Eternal Ink Maxx Black - 30мл.&nb..
27.00лв
Мастило за татуировки Eternal Ink максимално наситен черен цвят в разфасовка от 100млМастило за татуировки Eternal Ink Maxx Black - 100мл.&..
60.00лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)