Меню
Количка

Мастило World Famous Tattoo Ink

Мастило World Famous Tattoo Ink

Мастилата за татуиране World Famous Tattoo Ink са световно известна марка резултат от практикуването на занаята над 50 години. За да си World Famous ( Световно Известен ) е необходимо да си с такава кръв, с такова ДНК.

Тези мастила са подкрепени от едни от най-добрите и най-търсените артисти от цял сват, защото така те усилват дизайните си, превръщайки ги в нещо по-тъмно, по-смело, по- ярко и по-силно.World Famous Tattoo Ink  са бензинът, който ще запали следващото поколение татуировки и ще накара работата на всеки художник да гори в "абсолютен огън".

World Famous Tattoo Ink са най-добрите вегански мастила за татуировки на пазара. Те са нетоскични и не съдържат животински продукти.

World Famous Special Shading Solution 120 ml
НАЙ-ПРОДАВАН Изчерпан
World Famous Special Shading Solution 120 ml е разредител за мастила за татуиране с доказани качества и характеристики. Продукт на известната марка, к..
24.00лв
Мастило за татуировки World Famous - Червени цветове Мастило за татуировки World Famous - Червени цветове
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous разфасовка от 30 ml и избор от червени цветовеМастило за татуировки World Famous  е небезизвестното ..
26.00лв
Мастило за татуировки World Famous - Сини цветове Мастило за татуировки World Famous - Сини цветове
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous разфасовка от 30 ml и избор от сини цветовеМастило за татуировки World Famous е небезизвестното аме..
26.00лв
Мастило за татуировки World Famous - Зелени цветове Мастило за татуировки World Famous - Зелени цветове
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous разфасовка от 30 ml и избор от Зелени цветовеМастило за татуировки World Famous е небезизвестното а..
26.00лв
Мастило за татуировки World Famous - Жълти цветове Мастило за татуировки World Famous - Жълти цветове
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous разфасовка от 30 ml и избор от жълти цветовеМастило за татуировки World Famous е небезизвестното ам..
26.00лв
Мастило за татуировки World Famous Pastel Grey by A.D. Pancho SET - 6 x 30 ml  Мастило за татуировки World Famous Pastel Grey by A.D. Pancho SET - 6 x 30 ml
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous Pastel Grey by A.D. Pancho SET - 6 x 30 mlМастило за татуировки World Famous Pastel Grey by A.D. Pancho SET&nb..
152.00лв
Мастило за татуировки World Famous Charcoal Greywash SET - 3 x 120 ml
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous Charcoal Greywash SET разфасовки 3 бр. от 120  ml Мастило за татуировки World Famous Charcoal G..
147.00лв
Мастило за татуировки World Famous True Black - Черен цвят
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous True Black - разфасовка от 120 ml черен цвят подходящ за пълнежМастило за татуировки World Famous Tr..
82.00лв
Мастило за татуировки Blackout - наситен черен цвят
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous Blackout разфасовка от 120 ml черен цвят подходящ за линия, пълнеж и сянка Мастило за татуировк..
60.00лв
Мастило за татуировки World Famous Legendary - Черен цвят
Изчерпан
Мастило за татуировки World Famous Legendary разфасовка от 120 ml черен цвят подходящ за линияМастило за татуировки World Famous Legend..
52.00лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)