Меню
Количка

Мастило World Famous Tattoo Ink

Мастило World Famous Tattoo Ink

Мастилата за татуиране World Famous Tattoo Ink са световно известна марка резултат от практикуването на занаята над 50 години. За да си World Famous ( Световно Известен ) е необходимо да си с такава кръв, с такова ДНК.

Тези мастила са подкрепени от едни от най-добрите и най-търсените артисти от цял сват, защото така те усилват дизайните си, превръщайки ги в нещо по-тъмно, по-смело, по- ярко и по-силно.World Famous Tattoo Ink  са бензинът, който ще запали следващото поколение татуировки и ще накара работата на всеки художник да гори в "абсолютен огън".

World Famous Tattoo Ink са най-добрите вегански мастила за татуировки на пазара. Те са нетоскични и не съдържат животински продукти.

World Famous Special Shading Solution 120ml. е разредител за мастила за татуиране с доказани качества и характеристики. Продукт на известната марка, к..
24.00лв
Мастило за татуировки World Famous Legendary разфасовка от 120мл. черен цвят подходящ за линияМастило за татуировки World Famous Legendary е..
52.00лв
Мастило за татуировки World Famous True Black разфасовка от 120мл. черен цвят подходящ за пълнежМастило за татуировки World Famous True Black&nbs..
82.00лв
Мастило за татуировки World Famous Charcoal Greywash SET разфасовки 3бр. от 120мл. Мастило за татуировки World Famous Charcoal Greywash SET&..
147.00лв
Мастило за татуировки World Famous Pastel Grey by A.D. Pancho SET - 6x30mlМастило за татуировки World Famous Pastel Grey by A.D. Pancho SET ..
152.00лв
Мастило за татуировки World Famous разфасовка от 30мл и избор от червени цветовеМастило за татуировки World Famous е небезизвестното американско..
26.00лв
Мастило за татуировки World Famous разфасовка от 30мл и избор от сини цветовеМастило за татуировки World Famous е небезизвестното американско ма..
26.00лв
Мастило за татуировки World Famous разфасовка от 30мл и избор от Зелени цветовеМастило за татуировки World Famous е небезизвестното американско ..
26.00лв
Мастило за татуировки World Famous разфасовка от 30мл и избор от жълти цветовеМастило за татуировки World Famous е небезизвестното американско м..
26.00лв
Мастило за татуировки World Famous Blackout разфасовка от 120мл. черен цвят подходящ за линия, пълнеж и сянка Мастило за татуировки Blackout..
60.00лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)