Меню
Количка

Одобрени Reach Бои

Одобрени Reach Бои

Тук ще намерите мастила/бои за татуиране, които са в съoтветствие с REACH. 

REACH е регламент на Европейския съюз, приет с цел подобряване на защитата на здравето на човека и околната среда от рисковете, които могат да бъдат причинени от химикалите, като същевременно се подобри конкурентоспособността на химическата промишленост в ЕС.

Регламента стана приложим за продуктите за перманентен грим и татуировки на 4 януари 2022. 

Мастило за татуировки - Dynamic Union Black (UNB) в разфасовка от 240 mlМастило за татуировки Dynamic Union Black (UNB) ..
110.00лв
Мастило за татуировки за линия World Famous Obsidian Outlinig - опаковка 120 mlМастило за татуировки World Famous Limitless Obsidian Outlin..
70.00лв
Мастило за татуировки за линия World Famous Obsidian Outlinig - опаковка 30 mlМастило за татуировки World Famous Limitless Obsidian Outlini..
38.00лв
Мастило за татуировки - Panthera Black Gold нова формула много черна боя за татуиране в разфасовка от 150 mlМастило за татуировки Panthera Black Gold&..
75.00лв
Мастило за татуировки Panthera Liner Ink подходящо линия, пълнеж и сянка в разфасовка от 150 mlМастило за татуировки Panthera Liner Ink е продукт на п..
63.00лв
Мастило за татуировки Panthera Tribal Black Tattoo Ink - за пълнеж
Изчерпан
Мастило за татуировки Panthera Tribal Black Tattoo Ink за плътен и наситен пълнеж в разфасовка от 150 mlМастило за татуировки Panthera Tribal Black Ta..
65.00лв
Мастило за татуировки - Panthera Ink Dark Sumy
Изчерпан
Мастило за татуировки - Panthera Ink Dark Sumy подходящо за тъмна сянка в разфасовка от 150 mlМастило за татуировки Panthera Ink Dark Sumy е прод..
54.00лв
Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy
Изчерпан
Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy подходящо за светла сянка в разфасовка от 150мл. Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy ..
54.00лв
Мастило за татуировки - Eternal Ink разфасовки от 30 ml или 60 ml в бял цвят Мастило за татуировки Eternal Ink White е ..
44.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от бели цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless -..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от розови цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless е бо..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от червени цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - червени..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от кафяви цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - ка..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от жълти цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless ..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от сини цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - сини ..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30 ml и избор от виолетови цветовеМастило за татуировки World Famous Limitl..
50.00лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)