Меню
Количка

Класически игли за татуиране

Класически игли за татуиране
Изберете иглите, които са ви необходими според потребностите си, както и според вашия индивидуален стил на работа. Освен нашата собствена марка BodySupplyNeedles, може да изберете и иглите на Kwadron. Разполагаме с игли за линия, игли за сянка, игли за пълнеж. Може да избирате между прав магнум, дъгообразен магнум, сноп за сенки. Иглите са съвместими с машини за татуиране с бобини, роторни машини за татуиране, роторни директ драйв машини за татуиране, роторни слайдер машини за татуиране. Всички игли са индивудално опаковани в кутии по 50 броя и са стерилизирани с Е.О. газ.
Игли за линия RL Игли за линия RL
НАЙ-ПРОДАВАН
Използвайте за изграждането на линия и контур на вашата татуировка. Иглите за линия са съвместими с всички видове машини: машини за татуиране с бобини..
14.00лв
Игли за татуировки - Дъгообразен магнум (RM) Игли за татуировки - Дъгообразен магнум (RM)
НАЙ-ПРОДАВАН
Използвайте Игли за татуировки - Дъгообразен магнум (RM) за изграждането на изображението чрез нанасяне на сянка или за пълнеж. Иглите са съвме..
14.00лв
Игли за татуировки - Стандартен магнум (M1) Игли за татуировки - Стандартен магнум (M1)
НАЙ-ПРОДАВАН
Използвайте Игли за татуировки - Стандартен магнум (М1) за изграждането на изображението чрез нанасяне на сянка или за пълнеж. Иглите са съвм..
13.00лв
Игли за татуировки -Сноп за сенки (RS) Игли за татуировки -Сноп за сенки (RS)
НАЙ-ПРОДАВАН
Използвайте Игли за татуировки -Сноп за сенки (RS) за изграждането на изображението чрез нанасяне на сянка или за пълнеж. Иглите са съвместим..
14.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)