Меню
Количка

Kwadron картридж игли

Kwadron картридж игли

С удоволствие представяме Kwadron картридж игли - висококачествена картридж система за татуиране. Вдъхновена от задълбочени проучвания сред татуистите, картридж иглите са произведени чрез високотехнологичен процес, който гарантира еднакво качество във времето на всяка единична бройка. Корпуса е произведен от специална медицинска пластмаса, намалявайки триенето между повърхностите на корпуса и иглата, което води до това, иглата да остане еднакво остра през целия процес на татуиране. Продукт появил се от естествените нужди на татуистите и развитието на технологиите на производство в областта, тези игли се превърнаха в съвременните "четки за рисуване" на много татуисти. 

Kwadron картридж игли дъгообразен магнум (SEM) Kwadron картридж игли дъгообразен магнум (SEM)
ПРОМОЦИЯ
Kwadron картридж игли дъгообразен магнум (SEM) за пълнеж и сянкаKwadron картридж игли дъгообразен магнум (SEM) са едни от най-добрите игли на паз..
22.40лв 28.00лв
Kwadron картридж игли за линия (RLLT) Kwadron картридж игли за линия (RLLT)
ПРОМОЦИЯ
Kwadron картридж игли за линия (RLLT) и контурKwadron картридж игли за линия (RLLT) са едни от най-добрите игли на пазара. Висококачествена ..
23.60лв 29.50лв
Kwadron картридж игли магнум (MGLT) Kwadron картридж игли магнум (MGLT)
ПРОМОЦИЯ
Kwadron картридж игли магнум (MGLT) за сянка и пълнеж       Kwadron картридж игли магнум (MGLT) са едни от най-добрите игли н..
22.40лв 28.00лв
Kwadron картридж игли сноп за сянка и пълнеж (RSLT) Kwadron картридж игли сноп за сянка и пълнеж (RSLT)
ПРОМОЦИЯ
Kwadron картридж игли сноп за сянка и пълнеж (RSLT)Kwadron картридж игли сноп за сянка и пълнеж (RSLT) са едни от най-добрите игли на пазара.&nbs..
22.40лв 28.00лв
 Картридж игли за перманентен грим Kwadron Optima PMU  Картридж игли за перманентен грим Kwadron Optima PMU
ПРОМОЦИЯ
Kwadron Optima PMU картридж игли за перманентен грим за фин контур, линия и пълнежКартридж игли за перманентен грим Kwadron Optima PMU са разрабо..
23.60лв 29.50лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)