Меню
Количка

Kwadron картридж игли

Kwadron картридж игли

С удоволствие представяме Kwadron картридж игли - висококачествена картридж система за татуиране. Вдъхновена от задълбочени проучвания сред татуистите, картридж иглите са произведени чрез високотехнологичен процес, който гарантира еднакво качество във времето на всяка единична бройка. Корпуса е произведен от специална медицинска пластмаса, намалявайки триенето между повърхностите на корпуса и иглата, което води до това, иглата да остане еднакво остра през целия процес на татуиране. Продукт появил се от естествените нужди на татуистите и развитието на технологиите на производство в областта, тези игли се превърнаха в съвременните "четки за рисуване" на много татуисти. 

Kwadron картридж игли за линия (RLLT) и контурKwadron картридж игли за линия (RLLT) са едни от най-добрите игли на пазара. Висококачествена стомана, п..
2.95лв
Kwadron картридж игли сноп за сянка и пълнеж (RSLT)Kwadron картридж игли сноп за сянка и пълнеж (RSLT) са едни от най-добрите игли на пазара. Високока..
2.95лв
Kwadron картридж игли дъгообразен магнум (SEM) за пълнеж и сянкаKwadron картридж игли дъгообразен магнум (SEM) са едни от най-добрите игли на паз..
2.95лв
Kwadron картридж игли магнум (MGLT) за сянка и пълнежKwadron картридж игли магнум (MGLT) са едни от най-добрите игли на пазара. Висококачествена стома..
2.95лв
Kwadron Optima PMU картридж игли за перманентен грим за фин контур, линия и пълнежКартридж игли за перманентен грим Kwadron Optima PMU с..
2.95лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)