Меню
Количка

Дезинфекция и защита

Дезинфекция и защита
Едно от най-важните неща при татуирането е здравето и превенцията му. Избора на подходящите игли, мастила и машинка е важно, но сякаш още по-важно е как предпазваме себе си и клиента от инфекции, замърсяване и други. В раздела дезинфекция и защита Bodysupply.bg предлага пълна гама от препарати и аксесоари за дезинфекция на кожата, работните повърхности, машините и всичко което Ви е необходимо за да е стерилно и безопасно вашето студио и да отговаря на всички нормативни и законови изисквания.
ARTÉ зелен сапун - концентратЗелен сапун с физиологично рН, сок от Алое вера, етерични масла от Лавандула и Мента, Хлорхексидин.Служи за почистване..
20.00лв
Плик за опаковане на машина 250бр. e изработен от полиетилен с висока плътност, което дава гаранция за безопасност по време на работа. С този продукт ..
14.00лв
Ръкав за клип кабел за рязане, 600m. Кутията на продукта играе роля на удобен диспенсър, от който може да теглите необходимата ви дължина. Изработен е..
52.00лв
Panthera Helix Зелен сапун пяна 200мл. е продукт разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на проду..
17.00лв
Бързодействащ дезинфектант Meliseptol Rapid Spray за малки повърхности и дребен инструментариумПродукт без алдехид и алкиламин, разтвор готов за употр..
19.90лв
Стерилен контейнер за игли 2л. със перманентно затваряща се капачка. Отговаря на всички изисквания за безопасност. Контейнера е за еднократна употреба..
5.00лв
Дезинфектант за повърхности HEXAQUART XL туба 5л.Състав:6г дидецилдиметил-амониев хлорид, 5.5г N-(3-аминопропил)-N-додецилпропан-1,3-диамин за 100г р..
127.00лв
Продукт с изключителни качества предназанчен за почистване и измиване на кожата на цялото тяло. Предназначен за много честа употреба, дезинфекцира кож..
12.00лв
Дезинфектант за ръце Softa-man течна форма готов за употреба без отмиванеДезинфектант за ръце Softa-man има бактерицидно (вкл. туберкулоцидно и М..
14.50лв
Нитрилни ръкавици Vasco Nitril Light
НАЙ-ПРОДАВАН
Медицински нитрилни ръкавици Vasco Nitril Light за еднократна употреба синиНитрилни ръкавици Vasco Nitril Light са продукт с изключителна здравина и ф..
24.00лв
Медицински нитрилни ръкавици Vasco Nitril Soft Blue за еднократна употреба синиНитрилни ръкавици Vasco Nitril Soft Blue са продукт с изключителна здра..
28.00лв
Размера на ръкав за клип кабел е изработен от полиетилен с висока плътност и в син цвят, което дава гаранция за безопасност по време на работа. Кутият..
18.00лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)