Меню
Количка

Дезинфекция и защита

Дезинфекция и защита
Едно от най-важните неща при татуирането е здравето и превенцията му. Избора на подходящите игли, мастила и машинка е важно, но сякаш още по-важно е как предпазваме себе си и клиента от инфекции, замърсяване и други. В раздела дезинфекция и защита Bodysupply.bg предлага пълна гама от препарати и аксесоари за дезинфекция на кожата, работните повърхности, машините и всичко което Ви е необходимо за да е стерилно и безопасно вашето студио и да отговаря на всички нормативни и законови изисквания.
Зелен сапун Arté за почистване на кожата, концентрат в разфасовка от 500 mlЗелен сапун Arté концентрат е продукт, който служи за почистване на ко..
20.00лв
Зелен сапун Arté за почистване на кожата, концентрат в разфасовка от 1000 mlЗелен сапун Arté концентрат е продукт, който служи за почистване..
34.00лв
Зелен сапун Panthera Green Soap Plus - концентрат
Изчерпан
Зелен сапун Panthera Green Soap Plus - бутилка от 500 ml концентратPanthera Green Soap Plus е антибактериален и хипоалергенен течен детергент с физио..
22.00лв
Зелен сапун Panthera Green Soap Plus - бутилка от 1000 ml концентратPanthera Green Soap Plus е антибактериален и хипоалергенен течен детергент с физи..
38.00лв
Сапун Panthera Babool Soap Plus - бутилка от 500 ml концентрат с аромат на дъвкаСапун Panthera Babool Soap Plus е антибактериален и хипоалергенен теч..
22.00лв
Сапун Panthera Babool Soap Plus - концентрат
Изчерпан
Сапун Panthera Babool Soap Plus - бутилка от 1000 ml концентрат с аромат на дъвкаСапун Panthera Babool Soap Plus е антибактериален и хипоалергенен те..
38.00лв
Pantera Helix - Зелен Сапун пянообразуващ флакон в разфасовка от 100 mlPanthera Helix - Зелен Сапун Пяна е продукт, разработен в Италия. Технолог..
23.00лв
Panthera Helix - Зелен Сапун Пяна 200 ml Panthera Helix - Зелен Сапун Пяна 200 ml
Изчерпан
Panthera Helix - Зелен Сапун в пянообразуващ флакон и разфасовка от 200 mlPanthera Helix - Зелен Сапун Пяна е продукт, разработен в Италия. Техно..
30.00лв
Пяна за татуировки Star Butter 13 за почистване с охлаждащо и успокояващо действие във флакон от 150 mlПяната за тутуировки Star butter 13 150 ml е из..
20.00лв
Зелен сапун Star Butter 13 концентрат - бутилка от 500 mlЗелен сапун Star butter 13 - концентрат е продукт разработен специално за процеса на татуиран..
24.00лв
Зелен сапун-лосион Lifosan Soft Bottle West - 1000 ml
Изчерпан
Продукт с изключителни качества, предназначен за почистване и измиване на кожата на цялото тяло. Предназначен за много честа употреба, дезинфекцира ко..
12.00лв
Дезинфектант за ръце Softa-man - 1000 ml Дезинфектант за ръце Softa-man - 1000 ml
Изчерпан
Дезинфектант за ръце Softa-man течна форма готов за употреба без отмиванеДезинфектант за ръце Softa-man има бактерицидно (вкл. туберкулоцидно и МК8А),..
14.50лв
Дезинфектант за ръце Softa-man - туба 5 l
Изчерпан
Дезинфектант за ръце Softa-man - течна форма готов за употреба в по-икономична опаковкаДезинфектант за ръце Softa-man - туба има бактерицидно (вк..
67.50лв
Дезинфектант за повърхности - Meliseptol Rapid Spray 1000 ml Дезинфектант за повърхности - Meliseptol Rapid Spray 1000 ml
Изчерпан
Бързодействащ дезинфектант - Meliseptol Rapid Spray за малки повърхности и дребен инструментариумПродукт без алдехид и алкиламин, разтвор готов за упо..
19.90лв
Дезинфектант за повърхности - HEXAQUART XL туба 5 l Дезинфектант за повърхности - HEXAQUART XL туба 5 l
Изчерпан
Дезинфектант за повърхности HEXAQUART XL туба 5 lСъстав:6г дидецилдиметил-амониев хлорид, 5.5г N-(3-аминопропил)-N-додецилпропан-1,3-диамин за 10..
127.00лв
Лосион Trixo - 500 ml Лосион Trixo - 500 ml
Изчерпан
Лосион за кожа Trixo разфасовка от 500 mlЛосион Trixo е предназначен за професии, като татуиране, медицина, хранително-вкусова промишленост, разл..
18.00лв
Медицински нитрилни ръкавици Setino Black за еднократна употреба черни в кутия от 100 бр.Нитрилни ръкавици Setino Black са продукт с изключителна здра..
14.00лв
Нитрилни ръкавици Practic Super Plus за еднократна употреба, без пудра в черен цвятНитрилни ръкавици Practic super plus са нестерилни въкавици ..
14.00лв
Нитрилни ръкавици - Vasco Nitril Light
Изчерпан
Медицински нитрилни ръкавици - Vasco Nitril Light за еднократна употреба синиНитрилни ръкавици Vasco Nitril Light са продукт с изключителна здравина и..
53.00лв
Нитрилни ръкавици - Vasco Nitril Soft Blue
Изчерпан
Медицински нитрилни ръкавици - Vasco Nitril Soft Blue за еднократна употреба синиНитрилни ръкавици Vasco Nitril Soft Blue са продукт с изключителна зд..
70.00лв
Плик за опаковане на машина 250 бр. e изработен от полиетилен с висока плътност, което дава гаранция за безопасност по време на работа. С този продукт..
22.00лв
Ръкав за клип кабел за рязане - 600 м. Кутията на продукта играе роля на удобен диспенсър, от който може да теглите необходимата ви дължина. Изработен..
52.00лв
Ръкав за клип кабел - син - 100 бр.
Изчерпан
Размерът на ръкав за клип-кабел е изработен от полиетилен с висока плътност и в син цвят, което дава гаранция за безопасност по време на работа. Кутия..
18.00лв
Размерът на ръкав за клип-кабел е изработен от полиетилен с висока плътност и в син цвят, което дава гаранция за безопасност по време на работа. Кутия..
25.00лв
Контейнер за игли - 2 л
Изчерпан
Стерилен контейнер за игли 2 л с перманентно затваряща се капачка. Отговаря на всички изисквания за безопасност. Контейнерът е за еднократна употреба...
6.65лв
Показва 1 до 25 от 25 (1 страници)