Меню
Количка

Дезинфекция и защита

Дезинфекция и защита
Едно от най-важните неща при татуирането е здравето и превенцията му. Избора на подходящите игли, мастила и машинка е важно, но сякаш още по-важно е как предпазваме себе си и клиента от инфекции, замърсяване и други. В раздела дезинфекция и защита Bodysupply.bg предлага пълна гама от препарати и аксесоари за дезинфекция на кожата, работните повърхности, машините и всичко което Ви е необходимо за да е стерилно и безопасно вашето студио и да отговаря на всички нормативни и законови изисквания.
Плик за опаковане на машина 250бр. e изработен от полиетилен с висока плътност, което дава гаранция за безопасност по време на работа. С този продукт ..
22.00лв
Ръкав за клип кабел за рязане, 600m. Кутията на продукта играе роля на удобен диспенсър, от който може да теглите необходимата ви дължина. Изработен е..
52.00лв
Размера на ръкав за клип кабел е изработен от полиетилен с висока плътност и в син цвят, което дава гаранция за безопасност по време на работа. Кутият..
22.00лв
Panthera Helix Зелен Сапун в пянообразуващ флакон и разфасовка от 200мл.Panthera Helix Зелен Сапун Пяна е продукт разработен в Италия. Технологията на..
30.00лв
Бързодействащ дезинфектант Meliseptol Rapid Spray за малки повърхности и дребен инструментариумПродукт без алдехид и алкиламин, разтвор готов за употр..
19.90лв
Стерилен контейнер за игли 2л. със перманентно затваряща се капачка. Отговаря на всички изисквания за безопасност. Контейнера е за еднократна употреба..
5.00лв
Дезинфектант за повърхности HEXAQUART XL туба 5л.Състав:6г дидецилдиметил-амониев хлорид, 5.5г N-(3-аминопропил)-N-додецилпропан-1,3-диамин за 100г р..
127.00лв
Продукт с изключителни качества предназанчен за почистване и измиване на кожата на цялото тяло. Предназначен за много честа употреба, дезинфекцира кож..
12.00лв
Дезинфектант за ръце Softa-man - течна форма готов за употреба в по-икономична опаковкаДезинфектант за ръце Softa-man - туба има бактерицидно (вк..
67.50лв
Дезинфектант за ръце Softa-man течна форма готов за употреба без отмиванеДезинфектант за ръце Softa-man има бактерицидно (вкл. туберкулоцидно и М..
14.50лв
Медицински нитрилни ръкавици Vasco Nitril Light за еднократна употреба синиНитрилни ръкавици Vasco Nitril Light са продукт с изключителна здравина и ф..
53.00лв
Лосион за кожа Trixo разфасовка от 500мл.Лосион Trixo е предназначен за професии, като татуиране, медицина, хранително-вкусова промишленост, различни ..
18.00лв
Медицински нитрилни ръкавици Vasco Nitril Soft Blue за еднократна употреба синиНитрилни ръкавици Vasco Nitril Soft Blue са продукт с изключителна здра..
70.00лв
Размера на ръкав за клип кабел е изработен от полиетилен с висока плътност и в син цвят, което дава гаранция за безопасност по време на работа. Кутият..
18.00лв
Зелен сапун Panthera Green Soap Plus - бутилка от 500мл. концентратPanthera Green Soap Plus е антибактериален и хипоалергенен течен детергент с физио..
22.00лв
Сапун Panthera Babool Soap Plus - бутилка от 500мл. концентрат с аромат на дъвкаСапун Panthera Babool Soap Plus е антибактериален и хипоалергенен теч..
22.00лв
Pantera Helix Зелен Сапун пянообразуващ флакон в разфасовка от 100мл.Panthera Helix Зелен Сапун Пяна е продукт разработен в Италия. Технологията ..
17.00лв
Зелен сапун Panthera Green Soap Plus - бутилка от 1000мл. концентратPanthera Green Soap Plus е антибактериален и хипоалергенен течен детергент с физи..
38.00лв
Сапун Panthera Babool Soap Plus - бутилка от 1000мл. концентрат с аромат на дъвкаСапун Panthera Babool Soap Plus е антибактериален и хипоалергенен те..
38.00лв
Нитрилни ръкавици Practic Super Plus за еднократна употреба, без пудра в черен цвятНитрилни ръкавици Practic super plus са нестерилни въкавици ..
24.00лв
Медицински нитрилни ръкавици Setino Black за еднократна употреба черни в кутия от 100брНитрилни ръкавици Setino Black са продукт с изключителна здрави..
14.00лв
Зелен сапун Arté за почистване на кожата, концентрат в разфасовка от 500мл.Зелен сапун Arté концентрат е продукт, който служи за почистване на кожата ..
20.00лв
Зелен сапун Arté за почистване на кожата, концентрат в разфасовка от 1000мл.Зелен сапун Arté концентрат е продукт, който служи за почистване на кожата..
34.00лв
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)