Меню
Количка

Захранване и кабели

Захранване и кабели

За да работи вашата машина е необходимо да има качествено захранване, кабел и педал. Продуктите, които използвате са от съществено значение да бъдат с високо качество, за да гарантирате плавната работа на техниката си, което ще доведе до качествена изработка. Разгледайте и изберете необходимите ви консумативи, за да си гарантирате електрическата част от техниката и да оставите вниманието ви да е насочено към изработката на татуировката!

Батерия ръкохватка за обикновени игли Батерия ръкохватка за обикновени игли
Изчерпан
Батерия за машина за татуиране тип ръкохватка пригодена за използване с накрайници и обикновени иглиБатерия ръкохватка за обикновени игли е изключител..
180.00лв
Трансформаторно захранване за машини за татуиране - Aurora II Трансформаторно захранване за машини за татуиране - Aurora II
Изчерпан
Трансформаторно захранване Aurora второ поколение за машини за татуировки с LED дисплей със сменящи се цветовеТрансформаторно захранване за машини за ..
120.00лв
Трансформаторно захранване за машина за татуировки с изходящо напрежение от 2V до 16V в черен цвят Трансформаторно захранване за машина за татуир..
87.00лв
Трансформаторно захранване за машина за татуировки с изходящо напрежение от 2V до 16V в черчен цвят Трансформаторно захранване за машина за татуи..
87.00лв
Трансформаторно захранване за машина за татуировки с LED дисплей и изходящо напрежение от 2V до 18V в черен цвятТрансформаторно захранване за машина з..
54.00лв
Трансформаторно захранване за машина за татуировки с LED дисплей и изходящо напрежение от 2V до 18V в златист цвятТрансформаторно захранване за машина..
54.00лв
Педал прекъсвач - метален..
33.00лв
Педал прекъсвачМатериал: пластмаса.Снимките са илюстративни...
21.00лв
Чрез разклонител/сплитер за две машини, можете да ползвате едно захранване с един изход. Този продукт ще помогне да превключвате между машините само с..
20.00лв
Кабел с текстилна оплетка за машина за татуировки RCA конектор към жак 3,5 мм мъжки и дължина от 1.5 м във виолетов цвятКабел с текстилна оплетка за м..
20.00лв
Клипс кабел за машина за татуировки с жак 3,5 mm и дължина от 1,5 m - в черен цвятКабел клипс черен за машина за татуировки в черен цвят и дължина от ..
16.00лв
Клип кабел Клип кабел
Изчерпан
Клип кабел. Дължина 1.5 м...
10.00лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)