Меню
Количка

Други консумативи

Други консумативи

В студиото за татуиране е необходимо да има налични и други консумативи освен машинка за татуиране и мастило за татуиране. Те включват материали за защита на повърхностите, защита за татуиста, като ръкавици, ръкавели и други; дезинфектанти за работната повърхност, за останалите повърхности в студиото, самобръсначки, консумативи за защита на машините, препарати за почистване на кожата по време на работа, самозалепващи бинтове, части за машини и много други. Може да набавите всичко това при нас. Разгледайте и вземете необходимите ви продукти, за да бъде вашето студио заредено с материали!

Хирургически самобръсначки "Bazooka" - 100 бр. / кутия / са удобни и безопасни и са изработени от пластмаса, те са предназначени за еднократна уп..
25.00лв
Метална бутилка със спрей-помпа и обем от 300 ml - чернаБутилка със спрей-помпа може да използвате, ако желаете прецизност по време на работа. Бл..
14.80лв
Пластмасова бутилка за зелен сапун на пяна с помпа и обем от 150 ml Бутилка за пяна с помпа е изработена от пластмаса със специален механизъм цел..
7.00лв
Пластмасова туба с човка за вода, зелен сапун или всякакви видове разтвори за почистване по време на татуиране. Тубата е лесна за опаковане, кактоо съ..
6.00лв
Изкуствена кожа А4 - 20 см / 30 см / 3.5 мм Изкуствена кожа А4 - 20 см / 30 см / 3.5 мм
Изчерпан
Силиконова подложка имитираща кожа за упражнение от начинаещи татуисти с размер 20 см / 30 см и дебелина от 3.5 ммИзкуствена кожа А4 - 20 см / 30 см /..
19.70лв
Силиконова подложка имитираща кожа за упражнение от начинаещи татуисти с регулираща каишка и размер 20 см / 20 см и дебелина от 3.5 мм Изкуствена..
18.50лв
Изкуствена кожа А4 - 20 см / 30 см / 1 мм Изкуствена кожа А4 - 20 см / 30 см / 1 мм
Изчерпан
Силиконова подложка имитираща кожа за упражнение от начинаещи татуисти с рамер 20 см / 30 см и дебелина от 1 ммИзкуствената кожа А4 - 20 см / 30 см / ..
9.80лв
Самозалепващ  се бинт за ръкохватки - 5 cм Бинтът е удобен за удебеляване според вашите индивидуални предпочитания за ръкохватки с всякакъв разме..
2.80лв
Самозалепваща лента за машина и ръкохватка за татуиране с размер 2,5 см х 5 мСамозалепващ бинт за ръкохватки - 2.5 cм е удобен за удебеляване според в..
2.50лв
Силиконови гумички за игли - цветни Служат за уплътняване на луфта между ухото на иглата и котвата на машината, намалявайки загубите на силата от котв..
7.00лв
Силиконови гумички за игли - черни Силиконови гумички за игли - черни
Изчерпан
Силиконови гумички за игли - черни  Служат за уплътняване на луфта между ухото на иглата и котвата на машината, намалявайки загубите на силата от..
7.00лв
Микрочетки за почистване на накрайници Микрочетки за почистване на накрайници
Изчерпан
Микрочетки за почистване на накрайници. Комплект от 5 микрочетки с различен размер, както и различна твърдост на косъма. Почистват добре метални накра..
4.00лв
В различни цветове този химикал за кожа ще направи рисуването лесно и приятно. За най-добър ефект е хубаво преди да започнете да рисувате върху кожата..
10.00лв
Държач за химикал за кожа може да се използва с всеки един цвят от предлаганите от нас химикали за кожа. Държачът е с релефна повърхност, като така пр..
9.00лв
В различни цветове този маркер/химикал за кожа ще направи рисуването лесно и приятно. За най-добър ефект е хубаво преди да започнете да рисувате върху..
3.00лв
Пяна за почистване на иглите по време на работа в поставка от пластмаса за еднократна употребаПяната за почистване на игли е специално създаден продук..
1.45лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)