Меню
Количка

Грижа за татуировката

Грижа за татуировката

С приключването на татуиста, половината работа е свършена. Останалата половина е грижата за татуировката. Добрия продукт трябва в първата фаза на заздравяване да подхранва кожата, да предотвратява вторичната инфекция, като възстановява кожната бариера след процеса на татуиране. Във втората фаза на зарастване е важно продукта да има дълбоко подхранващо действие, да възстановява добре епидермиса, така че след това мастилото да остане свежо и сияйно. Не е маловажно и какъв е продукта използван по време на татуиране, за това изберете вашия работен крем/бътър, както и продукта, с който да се погрижите за новата татуировка.

BastArt tattoo Butter 200ml. - Работна разфасовка BastArt tattoo Butter 200ml. - Работна разфасовка
НАЙ-ПРОДАВАН
BastArt Tattoo Butter е 100% натурален продукт произведен в България изцяло от висококачествени органични масла. Предимствата на BastArt Tattoo Butter..
35.00лв
Опаковка за студио - 20 бр. в кутия - клиентска разфасовка.BastArt Tattoo Butter е 100% натурален продукт произведен в България изцяло от високок..
100.00лв
BastАrt Tattoo Butter ПРОМО ПАКЕТ 2+1Вземете 2 кутии Bastart tattoo Butter 20бр. х 20 мл. и получавате една опаковка BastАrt tattoo Butter 200ml. рабо..
200.00лв
Крем след татуиране Easy Tattoo Cream  в разфасовка от 50мл.Easy Tattoo Cream 50ml. крем след татуиране е хипоалергенен специално създаден, за да..
8.50лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)