Меню
Количка

Накрайници и ръкохватки

В раздела накрайници и ръкохватки може да изберете необходимия ви продукт според индивидуалните си нужди. Разполагаме с метални ръкохватки и накрайници, както и с еднократни пластмасови такива. Според нуждите си може да изберете метални ръкохватки и накрайници, изработени от висококачествени материали, които да допринесат максимално за това, да се чувствате уверени и спокойни , докато изработвате следващата си татуировка. Всички те могат да бъдат стерилизирани в ултразвукова вана и автоклав при температури от 121°С - 134°С. Добър избор могат да бъдат и еднократните накрайници и ръкохватки, които са индивидуално опаковани и стерилизирани с Е.О. газ.  Съобразете покупката си с различните параметри достъпни за избор, сред които са: дебелина, дължина; брой, сечение, диаметър и тип на иглите, и други.

Накрайници за еднократна употреба - 50бр. /Сини/ Накрайници за еднократна употреба - 50бр. /Сини/
НАЙ-ПРОДАВАН
Накрайници за еднократна употреба, изработени от пластмаса в индивидуална опаковка. Накрайниците са с прецизно изработен край, което позволява да напр..
8.00лв
Накрайник от неръждаема стомана за многократна употреба. Накрайници за стандртни/обикновени игли за линия RL и RS. Накрайниците са предназначени да се..
5.00лв
Метална ръкохватка за машина за татуиране от неръждаема стомана. Ръкохватката е оребрена, за да позволи по-удобен захват по време на работа и повече с..
16.00лв
Ръкохватка 25*50mm  (неръждаема стомана)..
15.00лв
Самозалепващ бинт за ръкохватки - 5 cm Самозалепващ бинт за ръкохватки - 5 cm
НАЙ-ПРОДАВАН
Самозалепващ бинт за ръкохватки - 5 cm. Бинта е удобен за удебеляване според вашите индивидуални предпочитания за ръкохватки с всякакъв размер - намот..
4.00лв
Накрайник от неръждаема стомана за многократна употреба. Накрайници за стандртни/обикновени игли за пълнене и сянка М1 и RM. Накрайниците са предназна..
5.00лв
Накрайник от неръждаема стомана за многократна употреба. Накрайници за стандртни/обикновени игли за линия RL и RS. Накрайниците са предназначени да се..
5.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)