Меню
Количка

Други консумативи

Други консумативи

В студиото за татуиране е необходимо да има налични и други консумативи освен машинка за татуиране и мастило за татуиране. Те включват материали за защита на повърхностите, защита за татуиста, като ръкавици, ръкавели и други; дезинфектанти за работната повърхност, за останалите повърхности в студиото, самобръсначки, консумативи за защита на машините, препарати за почистване на кожата по време на работа, самозалепващи бинтове, части за машини и много други. Може да набавите всичко това при нас. Разгледайте и вземете необходимите ви продукти, за да бъде вашето студио заредено с материали!

Изкуствена кожа А4 20см/30см/1мм Изкуствена кожа А4 20см/30см/1мм
НАЙ-ПРОДАВАН
Силиконова подложка имитираща кожа за упражнение от начинаещи татуисти с рамер 20см./30см. и дебелина от 1мм.Изкуствената кожа А4 20см/30см/1мм е пред..
9.80лв
Микрочетки за почистване на накрайници. Комплект от 5 микрочетки с различен размер, както и различна твърдост на косъма. Почистват добре метални накра..
4.00лв
Пластмасова туба с човка за вода, зелен сапун или всякакви видове разтвори за почистване по време на татуиране. Тубата е лесна за опаковане, кактоо съ..
6.00лв
Самозалепващ бинт за ръкохватки - 5 cm Самозалепващ бинт за ръкохватки - 5 cm
НАЙ-ПРОДАВАН
Самозалепващ  се бинт за ръкохватки - 5 cm. Бинтът е удобен за удебеляване според вашите индивидуални предпочитания за ръкохватки с всякакъв разм..
2.80лв
Силиконови гумички за игли /черни/ Силиконови гумички за игли /черни/
Изчерпан
Силиконови гумички за игли /черни/. Служат за уплътняване на луфта между ухото на иглата и котвата на машината, намалявайки загубите на силата от котв..
7.00лв
Хирургически самобръсначки "Bazooka" - 100бр. кутия
Изчерпан
Хирургически самобръсначки "Bazooka" - 100бр. кутия Хирургически самобръсначки "Bazooka" - 100бр. в кутия Хирургически самобръсначки "Bazooka" -..
25.00лв
Маркер/химикал за кожа
НАЙ-ПРОДАВАН
В различни цветове този маркер/химикал за кожа ще направи рисуването лесно и приятно. За най-добър ефект е хубаво преди да започнете да рисувате върху..
3.00лв
Държач за химикал за кожа може да се използва с всеки един цвят от предлаганите от нас химикали за кожа. Държачът е с релефна повърхност, като така пр..
9.00лв
В различни цветове този химикал за кожа ще направи рисуването лесно и приятно. За най-добър ефект е хубаво преди да започнете да рисувате върху кожата..
10.00лв
Пластмасова бутилка за зелен сапун на пяна с помпа и обем от 150мл. Бутилка за пяна с помпа е изработена от пластмаса със специален механизъм цел..
7.00лв
Метална бутилка със спрей-помпа и обем от 300мл - чернаБутилка със спрей-помпа може да използвате, ако желаете прецизност по време на работа. Бла..
14.80лв
Силиконова подложка имитираща кожа за упражнение от начинаещи татуисти с размер 20см./30см. и дебелина от 3.5мм.Изкуствена кожа А4 20см/30см/3.5мм&nbs..
19.70лв
Силиконова подложка имитираща кожа за упражнение от начинаещи татуисти с регулираща каишка и размер 20см./20см., и дебелина от 3.5мм.Изкуствена кожа 2..
18.50лв
Силиконови гумички за игли /цветни/. Служат за уплътняване на луфта между ухото на иглата и котвата на машината, намалявайки загубите на силата от кот..
7.00лв
Самозалепваща лента за машина и ръкохватка за татуиране с размер 2,5см. х 5м. Самозалепващ бинт за ръкохватки - 2.5 cm  е удобен за удебеляв..
2.50лв
Пяна за почистване на иглите по време на работа в поставка от пластмаса за еднократна употребаПяната за почистване на игли е специално създаден продук..
1.45лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)