Меню
Количка

Захранване и кабели

Захранване и кабели

За да работи вашата машина е необходимо да има качествено захранване, кабел и педал. Продуктите, които използвате са от съществено значение да бъдат с високо качество, за да гарантирате плавната работа на техниката си, което ще доведе до качествена изработка. Разгледайте и изберете необходимите ви консумативи, за да си гарантирате електрическата част от техниката и да оставите вниманието ви да е насочено към изработката на татуировката!

Клип кабел Клип кабел
Изчерпан
Клип кабел. Дължина 1.5м...
10.00лв
Педал прекъсвачМатериал: пластмасаСнимките са илюстративни..
21.00лв
Чрез разклонител/сплитер за две машини, можете да ползвате едно захранване с един изход. Този продукт ще помогне да превключвате между машините само с..
20.00лв
Кабел с текстилна оплетка за машина за татуировки RCA конектор към жак 3,5мм. мъжки и дължина от 1.5м. във виолетов цвятКабел с текстилна оплетка за м..
20.00лв
Трансформаторно захранване Aurora второ поколение за машини за татуировки с LED дисплей със сменящи се цветовеТрансформаторно захранване за машини за ..
120.00лв
Трансформаторно захранване за машина за татуиране 2-18V
Изчерпан
Трансформаторно захранване за машина за татуировки с LED дисплей и изходящо напрежение от 2V до 18VТрансформаторно захранване за машина за татуиране 2..
54.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)