Меню
Количка

Аксесоари за отпечатване и индиго

Аксесоари за отпечатване и индиго

Bodysupply.BG предлага висококачествени аксесоари за отпечатване и индиго. Важно е отпечатъка да остане ярък и видим през целия процес на татуиране, от нанасянето на контура до финалните щрихи. Залагаме на изпитани във времето аксесоари, като предпочитаме да бъдат доставени от производителите или техните официални дистрибутори, като на някои от продуктите такива е и нашия магазин.

Опитайте продуктите ни, като се възползвате от изгодните ни предложения!

BastArt Tattoo Stencil е  лосион-гел с аромат на манго и папая, който служи за пренасянето на шаблона върху кожата. Той е предназначен за татуист..
18.00лв
BastArt Tattoo Stencil 100ml. + 10листа индиго "Spirit" - Спестявате 4 лева. BastArt Tattoo Stencil 100ml. + 10листа индиго "Spirit" - Спестявате 4 лева.
НАЙ-ПРОДАВАН
Комплектът включва: 1 х BastArt Tattoo Stencil 100ml. 10 листа индиго "Spirit" за ръчно копиране. Спестявате 4 лева.     Bast..
28.00лв
BastArt Tattoo Stencil е нетоксичен лосион-гел с аромат на манго и папая, който служи за пренасянето на шаблона върху кожата. Той е предназначен за та..
29.00лв
The set includes:1 x BastArt Tattoo Stencil 250ml.25 sheets of indigo "Spirit" for manual copying.You save BGN 12.BastArt Tattoo Stencil is a non-toxi..
52.00лв
Индиго "Spirit" Индиго "Spirit"
НАЙ-ПРОДАВАН
Индиго "Spirit" за ръчно копиране - 21,6 х 27,9 см без допълнителните листи-само индигото! Оригинално индиго "Spirit" е  произведено в USA, ..
1.40лв
Индиго за татуировки "Kores" - ръчно копиране Индиго за татуировки "Kores" - ръчно копиране
НАЙ-ПРОДАВАН
Индиго на хартиена основа Kores за ръчно копиране с размери : 21,5 х 36,8 см.Индиго за татуировки "Kores" е продукт, с чиято помощ може да изработите ..
1.60лв
Индиго за татуировки "Spirit Classic Thermal" за термопринтер Индиго за татуировки "Spirit Classic Thermal" за термопринтер
НАЙ-ПРОДАВАН
Индиго за татуировки "Spirit Classic Thermal" за термoпринтер с размер 21,6см x 27,9смИндиго "Spirit Classic Thermal" за термопринтер e продукт р..
1.40лв
Трансферен гел за татуировки Stencil Stuff - 125мл. Трансферен гел за татуировки Stencil Stuff - 125мл.
Изчерпан
Трансферен гел за пренасяне на шаблона за татуиране върху кожата Stencil Stuff в разфасовка от 125мл.Трансферен гел за татуировки Stencil Stuff -..
30.00лв
Трансферен гел за татуировки Stencil Stuff - 250мл. Трансферен гел за татуировки Stencil Stuff - 250мл.
Изчерпан
Трансферен гел за пренасяне на шаблона за татуиране върху кожата Stencil Stuff в разфасовка от 250мл.Трансферен гел за татуировки Stencil Stuff -..
50.00лв
Спрей за почистване на стенсил Delete Stencil в разфасовка от 100mlСпрей за почистване на стенсил Delete Stencil 100ml. е продукт, който помага з..
18.60лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)