Меню
Количка

Разредители за мастило

Разредители за мастило

Разредителите за мастило са специално разработени, за да допринесат и да увеличат качествата на използваните продукти. Често пъти по време на работа се налага промяна на първоначалната концепция за изграждане на изображението. Това води до престояване на мастилото в капачката и промяна на вискозитета и качествата на конкретния цвят. Използвайки по една капка разредител си гарантирате, че влагата ще остане в капачката с мастило за максимално дълго време и това няма да наруши качеството на работата Ви. Добавете разредител и в черния цвят за сянка и получете мекота на работата с това мастило, както и плавно преливане на тоновете. 

Keep it Wet 60ml. Keep it Wet 60ml.
По поръчка
Keep it Wet - разредител за боя произведен от "Eternal Inks" Keep It Wet е многофункционална добавка. Keep It Wet е напълно прозрачен и няма да п..
15.00лв
World Famous Special Shading Solution 120ml
Изчерпан
World Famous Special Shading Solution 120ml е разредител за мастила за татуиране с доказани качества и характеристики. Продукт на известната марка, ко..
24.00лв
Panthera Cristal Shading 150ml
Изчерпан
Panthera Cristal Shading 150ml е продукт, разработен в Италия. Технологията на производство следва най-модерните тенденции в направата на мастила за т..
25.00лв
Panthera Witch Hazel Hamamelis Distillate 150ml
Изчерпан
Разредител за мастило за татуировки Panthera Witch Hazel Hamamelis Distillate - опаковка от 150мл.Panthera Witch Hazel е продукт разработен в Ита..
20.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)