Меню
Количка

Одобрени Reach Бои

Одобрени Reach Бои

Тук ще намерите мастила/бои за татуиране, които са в съoтветствие с REACH. 

REACH е регламент на Европейския съюз, приет с цел подобряване на защитата на здравето на човека и околната среда от рисковете, които могат да бъдат причинени от химикалите, като същевременно се подобри конкурентоспособността на химическата промишленост в ЕС.

Регламента стана приложим за продуктите за перманентен грим и татуировки на 4 януари 2022. 

Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30мл. и избор от бели цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - бели цвет..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless Obsidian Outlinig, 30мл.
Изчерпан
Мастило за татуировки за линия World Famous Obsidian Outlinig опаковка 30мл.Мастило за татуировки World Famous Limitless Obsidian Outlinig ..
38.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30мл. и избор от розови цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless е боя за татуи..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30мл. и избор от кафяви цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - кафяви цвето..
50.00лв
Мастило за татуировки за линия World Famous Obsidian Outlinig опаковка 120мл.Мастило за татуировки World Famous Limitless Obsidian Outlinig ..
70.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30мл. и избор от червени цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - червени цвет..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30мл. и избор от жълти цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - жълти цв..
50.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30мл. и избор от виолетови цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - виол..
50.00лв
Мастило за татуировки Panthera Tribal Black Tattoo Ink - за пълнеж
Изчерпан
Мастило за татуировки Panthera Tribal Black Tattoo Ink за плътен и наситен пълнеж в разфасовка от 150mlМастило за татуировки Panthera Tribal Black Tat..
65.00лв
Мастило за татуировки Panthera Ink Dark Sumy
Изчерпан
Мастило за татуировки Panthera Ink Dark Sumy подходящо за тъмна сянка в разфасовка от 150мл. Мастило за татуировки Panthera Ink Dark Sumy е ..
54.00лв
Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy
Изчерпан
Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy подходящо за светла сянка в разфасовка от 150мл. Мастило за татуировки Panthera Ink Light Sumy ..
54.00лв
Мастило за татуировки Panthera Liner Ink подходящо линия, пълнеж и сянка в разфасовка от 150мл. Мастило за татуировки Panthera Liner Ink е продук..
63.00лв
Мастило за татуировки Panthera Black Gold нова формула много черна боя за татуиране в разфасовка от 150мл. Мастило за татуировки Panthera Black G..
75.00лв
Мастило за татуировки World Famous Limitless разфасовка от 30мл. и избор от сини цветовеМастило за татуировки World Famous Limitless - сини цветове е ..
50.00лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)