Меню
Количка

Класически игли за татуиране

Класически игли за татуиране
Изберете иглите, които са ви необходими според потребностите си, както и според вашия индивидуален стил на работа. Освен нашата собствена марка BodySupplyNeedles, може да изберете и иглите на Kwadron. Разполагаме с игли за линия, игли за сянка, игли за пълнеж. Може да избирате между прав магнум, дъгообразен магнум, сноп за сенки. Иглите са съвместими с машини за татуиране с бобини, роторни машини за татуиране, роторни директ драйв машини за татуиране, роторни слайдер машини за татуиране. Всички игли са индивудално опаковани в кутии по 50 броя и са стерилизирани с Е.О. газ.
Игли за линия (RL) Игли за линия (RL)
НАЙ-ПРОДАВАН
Игли за линия RL за татуировки в кутия по 50 бр. Игли за линия RL използвайте за изграждането на линия и контур на вашата татуировка. Иглите за л..
16.00лв
Игли за татуировки - Сноп за сенки (RS) Игли за татуировки - Сноп за сенки (RS)
НАЙ-ПРОДАВАН
Игли за татуировки - Сноп за сенки (RS) и пълнеж в кутия по 50 бр.Игли за татуировки - Сноп за сенки (RS) ги използвайте за изграждането на изобр..
16.00лв
Игли за татуировки - Дъгообразен магнум (RM) Игли за татуировки - Дъгообразен магнум (RM)
НАЙ-ПРОДАВАН
Игли за татуировки - Дъгообразен магнум (RM) за сянка и пълнеж в кутия по 50 бр.Игли за татуировки - Дъгообразен магнум (RM),  използвайте  ..
17.00лв
Игли за татуировки - Стандартен магнум (M1) Игли за татуировки - Стандартен магнум (M1)
НАЙ-ПРОДАВАН
Игли за татуировки - Стандартен магнум (M1) за сянка и пълнеж в кутия по 50 бр.Игли за татуировки - Стандартен магнум (М1) ги използвайте за изграждан..
16.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)