Меню
Количка

Машини за татуиране

Машини за татуиране

Тук може да намерите машини за татуиране. Машините за татуиране са основно два вида: индукционни и роторни.

Според нуждите и потребностите ви, може да избирате между двата основни вида машини, като съобразите различните технически характеристики, за да сте сигурни, че ще изберете подходяща за стила ви машина.

Преглеждайки различните видове и марки ще имате възожност да се спрете на машини с кабел или такива с батерия, както и да изберете машина, която е с класическа ръкохватка или машина тип пен.

Машина за татуиране Ambition с 2бр. батерии и регулируем строук Машина за татуиране Ambition с 2бр. батерии и регулируем строук
Изчерпан
Роторна машина за татуиране Ambition тип "пен" с 2 бр. батерии, RCA адаптор и регулиране хода на иглатаМашина за татуиране Ambition с батерия ..
560.00лв
Роторна машина за татуиране Ambition тип "пен" с батерия, RCA адаптор и регулиране хода на иглатаМашина за татуиране Ambition с батерия е маш..
476.00лв
Машина за татуиране с 2 бр. литиеви батерии Машина за татуиране с 2 бр. литиеви батерии
Изчерпан
Роторна машина за татуиране тип "пен" безжична с батерия  Машина за татуиране с 2 бр. батерии е продукт, за който не са необходими педал и ..
392.00лв
Машина за перманентен грим PMU beauty Машина за перманентен грим PMU beauty
Изчерпан
Роторна машина за перманентен грим PMU Beauty с батерия и дбелина 22.5мм.Машина за перманентен грим PMU beauty е машина за перманентен грим с изк..
287.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)