Меню
Количка

Накрайници и ръкохватки

В раздела накрайници и ръкохватки може да изберете необходимия ви продукт според индивидуалните си нужди. Разполагаме с метални ръкохватки и накрайници, както и с еднократни пластмасови такива. Според нуждите си може да изберете метални ръкохватки и накрайници, изработени от висококачествени материали, които да допринесат максимално за това, да се чувствате уверени и спокойни , докато изработвате следващата си татуировка. Всички те могат да бъдат стерилизирани в ултразвукова вана и автоклав при температури от 121°С - 134°С. Добър избор могат да бъдат и еднократните накрайници и ръкохватки, които са индивидуално опаковани и стерилизирани с Е.О. газ.  Съобразете покупката си с различните параметри достъпни за избор, сред които са: дебелина, дължина; брой, сечение, диаметър и тип на иглите, и други.

Накрайници за еднократна употреба дълги за игли за линия RL или RS в опаковка от 50 бр.Накрайници за еднократна употреба изработени от пластмаса ..
20.00лв
Накрайници за еднократна употреба дълги за игли за сянка или пълнеж М1 или RM в опаковка от 50бр.Накрайници за еднократна употреба дълги - сянка и пъл..
20.00лв
Накрайници за еднократна употреба за игли за линия RL или RS в опаковка от 50 бр.Накрайници за еднократна употреба изработени от пластмаса в инди..
10.00лв
Накрайници за еднократна употреба за игли за сянка или пълнеж М1 или RM в опаковка от 50 бр.Накрайници за еднократна употреба изработени от пласт..
10.00лв
Накрайник от неръждаема стомана за многократна употреба. Накрайници за стандартни/обикновени игли за линия RL и RS. Накрайниците са предназначени да с..
5.00лв
Накрайник от неръждаема стомана за многократна употреба. Накрайници за стандртни/обикновени игли за линия RL и RS. Накрайниците са предназначени да се..
5.00лв
Накрайник от неръждаема стомана за многократна употреба. Накрайници за стандартни/обикновени игли за пълнене и сянка М1 и RM. Накрайниците са предназн..
5.00лв
Накрайник от неръждаема стомана за многократна употреба за размер на иглата 25М1 или 25RM. Накрайникът е предназначен за стерилизиране в автоклав.&nbs..
25.00лв
Метална ръкохватка за машина за татуиране от неръждаема стомана Ръкохватката е оребрена, за да позволи по-удобен захват по време на работа и пове..
22.00лв
Ръкохватка 30*50 mm - неръждаема стомана Ръкохватка 30*50 mm - неръждаема стомана
Изчерпан
Метална ръкохватка за машина за татуиране от неръждаема стомана Ръкохватката е оребрена, за да позволи по-удобен захват по време на работа и пове..
20.00лв
Ръкохватка 25*50 mm  (неръждаема стомана) - самозатягаща..
20.00лв
Ръкохватка 22*50 мм - неръждаема стомана Ръкохватка 22*50 мм - неръждаема стомана
Изчерпан
Метална ръкохватка за машина за татуиране от неръждаема стоманаРъкохватката е оребрена, за да позволи по-удобен захват по време на работа и повече сиг..
16.00лв
Ръкохватка 25*50 mm - неръждаема стомана Ръкохватка 25*50 mm - неръждаема стомана
Изчерпан
Ръкохватка 25*50 мм - неръждаема стомана. ..
15.00лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)