Меню
Количка

Оказион RSS Feed

Тук ще намерите машини от частни лица използващи нашия уебсайт, за да се свържат и намерят най-подходящия клиент за техните употребявани машини. Тук се предлагат множество машини на изгодни цени нови и втора ръка без гаранция.


Продаваните машини са директно от татуисти и Bodysupply.bg не носи отговорност за състоянието, цените, както и търговските взаимоотношения между купувач и продавач. Bodysupply.bg не се явява страна по сделките направени чрез посочените артикули в този раздел и не носи отговорност за нанесени материални щети.


Целта на този раздел е да може клиентите на магазина да намират и да се свързват по-лесно директно с продавача на машината, като така Bodysupply.bg се явява посредник само до толкова,че предоставя своята онлайн платформа в полза на страните осъществяващи контакт чрез поместените обяви, за което Bodysupply.bg не се ползва от никакви материални облаги, не взема такси, не взема комисионни или каквито и да е други ползи от осъществаването на сделка и продажба между страните продавач-купувач.


Всяка една обява има координати за връзка и магазин Bodysupply.bg не е страна за комуникация от каквото и да е естество.